Pelskledd fiskebåt
Pelskledd fiskebåt
Pelskledd fiskebåt
Spesial trapp for jakthunden. Her kan du også reime fast båten til trestammer langs bredden, mens du venter på at sjøfuglene skal fly opp.
Flatbunnede jaktbåter har sine tilhengere.
For den som skulle være i tvil. Amerikanerne har vel aldri vært kjent for bekjedenhet.
Rune Johansen i Fritidsverden selger spesialbygde fiskebåter.

Pelskledd fiskebåt

Ja, du leste riktig. Amerikanske Tracker boats er en serie sportsfiskebåter som faktisk har hårete matter i hele innredningen. Importøren garanterer for kvaliteten på ”busta”.

Publisert Sist oppdatert

Vårt første spørsmål var om ikke dette kom til på bli skikkelig grisete når man skulle bløgge eller gjøre opp fisken. Nei-da er svaret fra importør Rune Johansen i Fritidsverden. Han har selv stilt spørsmålet til brukere i Amerika hvor disse båtene er mega-populære blant sportsfiskere.

-”Pelsen” er laget slik at du bare skyller griseriet med vann, så forsvinner smusset av seg selv, sier han. Det er kanskje derfor Tracker boats har som slagord at ”The link is no longer missing”.

Vi har selv ikke  testet dette, men skule det ikke stemme så slår vel det bare tilbake på produsenten. En ting er i hvert fall sikkert, det er meget stødig og sikkert å gå på, og du skal føle deg mindre sliten etter en dag på sjøen. Disse båtene er også utstyrt med et enormt v-skrog. I fronten er de hele 35 grader, og akter er de 19 grader.  Det gjør at de takler mindre bølger på en bedre måte en mer flatbunnede skrog, som også denne leverandøren leverer.  

Fritidsverden har bygd opp en stand som ligner litt på ” Jungle Jacks”  leir. De satser på båter i sære segmenter. Det vil si pelskledde fiskebåter, kamuflasjefargede jakt og fiskebåter med egen hundetrapp og festeanordning for trestammer.   

Fritidsverden er importør av båter fra Tracker Maine og fritidsutstyr fra Bass Pro for Norge, Sverige og Danmark.

Fritidsverden er også forhandler for Honda og Tohatsu motorer, fisnke AMT, Pioner, Tehri og Honwave båter.

I tillegg importerer de også båt-, bil- og caravanprodukter fra Dr. Keddo i Tyskland.