Yamarin med litt ekstra
Yamarin med litt ekstra
Yamarin med litt ekstra
Yamarin med litt ekstra
Yamarin med litt ekstra
Yamarin med litt ekstra
Yamarin 76 DC
Yamarin 80 DC
Yamarin med litt ekstra

Yamarin med litt ekstra

Litt lenger hekk, men ellers ganske lik sin forgjenger. Se Yamarins nye flaggskip som fanger oppmerksomhet på Sjøen for alle.

Publisert Sist oppdatert

Yamarin 80 DC strekker seg litt lenger, men det er kun hekken som er blitt større. Lenger hekk gir likevel sine fordeler. Yamarin 76 DC har ikke vært godkjent for Yamahas monstermotor, V8-eren Yamaha 350. Med denne motoren på hekken skal den åtte meter lange båten klare en topphastighet på 52 knop.

Innvendig er de like

Sammenlignet med Yamarin 76 DC er det ingen forskjell inne i kabinen. Her er det soveplasser for fire gode venner, som trives å bo trangt. For to-tre personer blir kabinen rommelig. Kabinen er lys og moderne, har fire ventilasjonsliker og energibesparende belysning.

Mer praktisk utvendig

Ute på dekk finner vi en liten forandring med førerstolen som har fått vipperygg og gjør cockpiten enda mer funksjonell. Instrumentbordet er klargjort for 12 tommers kartplotter og stereo med fire høytalere

Mer moderne

Sammenlignet med Yamarin 76 DC har denne båten fått en lysere sittegruppe med mer moderne preg. Nå som seteryggen på føreresetet kan vippes fram, har båten en stor gruppe man kan benke seg rundt.

Passasjen til fordekket og badeplattformen skal være enkel og trygg med bred leider.

Flere nyheter fra Yamarin

Yamarin har også lansert en kosnollbåt, Yamarin 61 Center Console. Her er det lagt spesielt vekt på bevegelighet rundt i båten med mye plass mellom akterbenken og førerplassen, i tillegg til at den skal takle tøft vær. Navigasjonslysene er integrert i skroget og skal representere en ny design som forhindrer at de blir ødelagt når man eksempelvis fortøyer.

Yamarin 80 DC

Lengde: 8,1 meter

Bredde: 2,6 meter

Vekt: 1850 kg

Anbefalt motor: 250-350 hk

Antall personer: 8