Bavaria kåret til årets båt i Kroatia

Bavaria kåret til årets båt i Kroatia

Bavarias nye flaggskip Deep Blue blir garantert en prishøster. Etter to måneder i markedet er den allerede kåret til Årets Båt på Croatia Boat Show i Split.

Publisert Sist oppdatert

Båten overbeviste juryen med sine innovative løsninger og design, ikke minst innvendig. Mest fornøyd var nok Bavarias nye sjef Andres Cardenas, som uttalte i en kommentar til prisen at de ikke kun satset på tekniske løsninger og funksjonalitet, men også båter som bryter barrierer når det gjelder design.

Båtliv var blant de første i verden som fikk komme om bord i denne båten, og vi konkluderte med at den skiller seg ut gjennom  sitt nye skrogdesign som gjør utseende annerledes, og at man samtidig vinner plass innvendig på grunn av at skroget følger en litt annen linje enn andre båter.

Dette er en 46 fots monster daycruiser. Men allerede nå jobber Bavaria med både en Hardtop- og en Flybridgeutgave. Juryen i Kroatia sa ingen ting om pris, men for oss nordmenn blir dette en meget prisgunstig båt, tatt både størrelse og løsninger i betraktning.

Neste show for båten blir nå den internasjonale båtmessen i Palma på Mallorca.