Svensk-norsk Primadonna
Svensk-norsk Primadonna
Kurt Strand
Primadonna 40

Svensk-norsk Primadonna

Strand-Craft fortsetter å levere entype motorbåter i den absolutte luksusklassen. Siste båt på beddingen er 40-foteren Primadonna til cirka 9 millioner kroner.

Publisert Sist oppdatert

Nordmannen Kurt Strand holder til i Grums, langt inne i de svenske skogene. Der snekrer han på Skandinavias kanskje mest sære og spesielle flåte av entype- motorbåter.

I fjor leverte han Miss Sweden til en svensk eier. En ildrød retrobåt i runaboat-klassen. Les mer om denne på: http://www.batliv.no/wip4/detail.epl?id=182273 

Nå er altså 40-foteren Primadonna klar. Her er det ikke spart på noe. Dette er en high-end båt med alt det mest moderne utstyret du kan få i en stor motorbåt. Båten kan også gjøres om fra lukket til åpen båt i løpet av sekunder.

Båten leveres standard med to ganger Volvo Penta D4 300 og IPS 400. Prisen er oppgitt til 760 000 euro pluss moms (og norsk hk-avgift). Den skal gjøre over 40-knop med denne motorpakken, og skroget, lover leverandøren, skal være blant de absolutt mest lettdrevne på markedet å gi god drivstofføkonomi. Noe som kan være en fordel når alle penegen brukes opp på båt. Det er et utrykk som heter at det koster å være kar. Trøsten får være at du møter ikke maken! 

Hold deg oppdatert, meld deg på vårt nyhetsbrev som kommer hver fredag: http://www.batliv.no/wip4/nyhetsbrev/