OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Et lite hav foran alle andre

Hav 630 er blitt en designperle til en meget sympatisk pris. Dette er ikke noen dusinvare, og med to sterke designere bak skrog og båt er dette noe du bør vurdere.

Publisert Sist oppdatert

Hav 630 er en klar videreføring av Hav 27 som har vært på markedet et par år allerede. Duoen bak heter Geir Arnestad og Jan Erik Haavi. Den nye utgaven er ment å fylle et tomrom for kunder som har ønsket seg en mindre utgave av Hav 27, sier konstruktøren Jan Erik Haavi. Foreløpig er det bare laget en skalamodell på 160 cm, og Haavi sier prosjektet blir gjennomført til høsten om han får nok interessenter. Prisen er sterke 399 000 med 115 hk motor.

Prosjektet vil bli gjennomført til høsten hvis interessen skulle vise seg å være god nok. (dvs. 5-7 intensjonsavtaler om kjøp blir skrevet).

Hav 21 er ment å fylle et tomrom i skjærgårdsjeep segmentet 19-22 fot. Her dreier mye seg om pris og hva du får for pengene. Hav 630 er blitt en komfortabel og morsom familibåt, som er ment å gi det lille ekstra. Det er lagt stor vekt på smått geniale designløsninger som får båten til å tre tydelig frem på arenaen over annerledes tenkende båtkonstruktører.

De trekantede ryggstøttene forut er støpt i glassfiber m/polstring og glassholder på toppen. Disse kan skyves forover/akterover etter sittebehov. Under det opphøyde gangdekket forut er det et stort oppbevaringsrom som er delt in for handleposer ol. slik at ikke alt flyter veggimellom.

Vindskjermen foran fører kan slåes ut til siden for å gi bedre beskyttelse til alle tre akter. Setene kan vippes opp til en stå/sittestilling. Ryggstøttene på de to side setene akter kan legges ned slik at det blir enkel adkomst til det store badedekket .

Lanternemasten er selvfølgelig også vannskistang!

Motor:

Båten egner seg for 115 - 175hk outboard

Fart med 115 hk ca. 33-35knop.