Søk i arkivet

Norges råeste i Arendal

Princess 95 er største båt som stilles ut på Sørlandets Båtmesse denne helgen. I alt er 135 båter på plass i Pollen i Arendal denne helgen.

Den er 30 meter lang, sju meter bred, veier 94 tonn og koster 65 millioner kroner. Nå kan du se Norges råeste luksusyacht Princess 95 i Pollen i Arendal.

Båten er noe av det største som serieproduseres – og den største fra luksusprodusenten Princess. Båten har selvsagt alt – og plassen om bord er på rundt 500 kvadratmeter. Båten er allerede solgt, men er du interessert kan produsenten lage flere.

For 29 året på råd arrangerer Trauma IF Sørlandets Båtmesse. En båtmesse som årlig fyller Pollen i Arendal med båter i alle størrelser. Med stort og smått kommer det 135 båter på vann, det blir 35 stands på land og over 400 meter med brygger. 62 utstillere er med i år, opplyser arrangørene.

Selv om messen er noe mindre enn toppårene blir det en bred og variert messe. Alt fra nevnte 65 fot til småbåter og kajakker. Det blir mulighet til å få med seg de fleste båtmerker som selges i Norge, og det finnes båter for enhver lommebok og kredittkort.

- Vi skal også i år skape en folkefest i Pollen, og jeg gleder meg til å vise frem alt det spennende vi har å by på, sier messesjef Cathrine Coucheron Berli på messas hjemmeside. – Selv om det blir en noe mindre messe, blir den ikke mindre interessant. Messen stiller forventningene til de som er ute etter luksus, og de som er ute etter å kjøpe en båt til familien eller seg selv.


 Kommentarer

Nyhetsbrev

Få oppdaterte nyheter om båtlivet helt gratis på mail to ganger i uka.

KOMMENTARER

Har du en mening om denne saken – del den med oss! Vi ber om saklighet, respekt for andres meninger og at man holder seg til emnet. Les våre retningslinjer her.  Vi modererer diskusjonen om nødvendig. Vennlig hilsen redaktør Ole Henrik Nissen-Lie

Gå til toppen