Søk i arkivet

Båtliv 5 kommer snart
Båtliv 5 kommer snart
Skager selger mange snekker
Skager selger mange snekker
AD Helene Abusdal og redaksjonssjef Frode Pedersen
AD Helene Abusdal og redaksjonssjef Frode Pedersen

Båtliv på Dagsrevyen

I går hadde Dagsrevyen et innslag om at det går bedre i båtbransjen, og redaksjonssjef Frode Pedersen i Båtliv stilte opp.

–    Trenden i år går i retning av rimeligere båter. Det er comeback for snekkene, fortalte Frode Pedersen til Dagsrevyen.  Påstanden ble bekreftet av Skager i Langesund i Telemark, som opplyste at de har ventetid til oktober på sine båter. Prisavslag og rentenedgang er mye av forklaringen på det gode salget av båter for tiden.

Se innslaget på Dagsrevyen her


Båtliv 5
Båtliv bringer en større snekketest og er dessuten første båtblad i verden til å prøvekjøre den nye Bavaria Deep Blue. Båtliv 5 er i handelen fra månedsskiftet mai til juni. Her finner du også gode tips til hva du bør ha med deg av sikkerhetsutstyr i sommer. Dessuten kan du lese om årets båtklær og mye mer.

Se tidligere utgaver av Båtliv her


 Kommentarer

Nyhetsbrev

Få oppdaterte nyheter om båtlivet helt gratis på mail to ganger i uka.

KOMMENTARER

Har du en mening om denne saken – del den med oss! Vi ber om saklighet, respekt for andres meninger og at man holder seg til emnet. Les våre retningslinjer her.  Vi modererer diskusjonen om nødvendig. Vennlig hilsen redaktør Ole Henrik Nissen-Lie

Gå til toppen