Søk i arkivet

Kriserammede Riviera økser bemanningen

Australias største båtbygger, Riviera melder i dag at bemanningen blir kuttet med 445 ansatte. Dette er en tredjedel av arbeidsstyrken ved fabrikken.

Deloitte-partner Chris Campbell har fått jobben med å restrukturere og prøve å redde konsernet av Rivieras eiere og kreditorer. Han mener bemanningskuttene vil gjøre Riviera i  stand til å ri av den økonomiske stormen.

Campell, som overtok lederansvaret for fabrikken tidligere i mai understreker at driften vil fortsette og at alle som har bestilt båter er garantert levering. Ifølge IBI News vil det store båtkonsernets forhandler- og servicenett ikke bli berørt av nedbemanningen.

Nyheten om at Riviera må kutte kraftig kommer bare få dager etter at en annen internasjonalt anerkjent båtbygger, engelske Princess kutter bemanningen med 316 ansatte.
 Kommentarer

Nyhetsbrev

Få oppdaterte nyheter om båtlivet helt gratis på mail to ganger i uka.

KOMMENTARER

Har du en mening om denne saken – del den med oss! Vi ber om saklighet, respekt for andres meninger og at man holder seg til emnet. Les våre retningslinjer her.  Vi modererer diskusjonen om nødvendig. Vennlig hilsen redaktør Ole Henrik Nissen-Lie

Gå til toppen