Søk i arkivet

Bavaria med ny 28-foter

I september kommer lillesøster på 28-fot fra Bavaria i samarbeid med BMW Designgroup.

Bavaria introduserer i år en helt ny generasjon båter i samarbeid med BMW Designgroup, som er et datterselskap av den kjente bilprodusenten fra Bayern i Tyskland.

Med den nye generasjonen båter vil Bavaria bevege seg upscale i båtmarkedet, hvor de tyske båtene først og fremst er kjent som rimelige båter som gir mye for pengene. Bavaria Deep Blue 46  ble lansert på i Düsseldorf i januar i år, og var blant trekkplastrene på den store båtmessen.

Den nye 28-foteren vil ha likhetstrekk med storesøsteren, og beskrives av produsenten som en allround sportscruiser og familiebåt.

– Vi er veldig stolte av denne båten, som har lekre detaljer man normalt finner på større båter, sier konsernsjef Andres Cardenas i Bavaria i en pressemelding.

Blant attraksjonene er et stort soldekk og sittegruppe for fem i cockpiten. Forpigg med dobbeltkøye, bad og stor bysse er også blant fordelene Cardenas vil  framheve.

Båtliv har som første båtblad i verden testet den nye Bavaria Deep Blue 46. Båtliv 5 med testen er i handelen hos Narvesen fra slutten av neste uke. Du kan også kjøpe testen i vårt digitale bladarkiv her.
 Kommentarer

Nyhetsbrev

Få oppdaterte nyheter om båtlivet helt gratis på mail to ganger i uka.

KOMMENTARER

Har du en mening om denne saken – del den med oss! Vi ber om saklighet, respekt for andres meninger og at man holder seg til emnet. Les våre retningslinjer her.  Vi modererer diskusjonen om nødvendig. Vennlig hilsen redaktør Ole Henrik Nissen-Lie

Gå til toppen