Bavaria 46 SportTop er klar
Bavaria 46 SportTop er klar

Bavaria 46 SportTop er klar

Bavarias sammarbeide med BMW`s designteam skal etter hvert resultere i flere båter. Nå er 46 Deep Blue SportTop klar for markedet.

Publisert Sist oppdatert

Her er de første bildene av Bavaria Deep Blue SportTop. Båtliv har i siste nummer av bladet vært ute og testet Bavaria 46 Deep Blue Open. 

Der skriver vi blant annet: ”Bavaria Deep Blue 46 er en vellykket sammensmelting av bil- og båtindustrien. Sjelden har vi opplevd en mer kompromissløs båt med så mange kompromisser.

Aldri har så mange skrevet så mye uten å vite hva de egentlig har snakket om. Og til alle skeptikere kan vi i Båtliv her og nå melde at Bavarias nye konseptbåt Deep Blue 46  fungerer meget nært optimalen.”

På den nye SportTop er det et stort skyveoltak som åpner opp mot himmelen om man skulle føles seg for innestengt. Ellers har man valgt å beholde de fleste løsningene fra den åpne versjonen. Denne versjonen blir fulgt opp av to enda mer ”skandinaviske utgaver” hvor man får en hardtop med bakvegg og en utgave med flybridge. Disse skal være leveringsklare allerede til høsten

Tekniske spesifikasjoner:

Lengde: 14,20 m

Bredde: 4,45 m

Høyde over vannet: 2,80 m

Dyptgående: 1,10 m

Vekt tom båt: 11200 kg

Drivstofftanker: 1200 liter

Vanntank: 410 liter

Passasjerer: 12

Sovekabiner: 3

Toaletter: 2

Ståhøyde i kabinen: 2,10 m

CE- klasse: B