bysse
forpigg
salong
Bavaria slår ut håret
Bavaria slår ut håret
Bavaria slår ut håret
Du velger fargene

Bavaria slår ut håret

Nå kan du få Bavaria i beige, rødt eller brunt. Du kan også få lyst interiør i det nye highline programmet fra den tyske produsenten.

Publisert Sist oppdatert

Den norske Bavariaimportøren Lunde Båt Motor fikk nylig inn en Bavaria 37 med beige stripe på skroget og innredning i lys eik. Dette er første båt i det nye highline programmet, som er et uttrykk for den moderniseringen av modellene til Bavaria.

–    Nye farger og nye innredningsløsninger er små grep som gir store effekter. Responsen hos våre kunder er stor. Mange er lei at det litt tradisjonelle blå designet, og reagerer positivt på de litt friskere fargene og mer moderne innredningsløsningene, sier Lars Erik Solvang, daglig leder i Lunde Båt Motor.

Han forteller at en Bavaria 37 i highline programmet koster 2,1 millioner kroner med minste motoralternativ, som er doble Volvo Benta D4 maskiner på 240 hk hver seg. Dette er ca 60.000 kroner mer enn en blåfarget versjon med tradisjonell innredning.

Ifølge Solvang er nybåtsalget fortsatt nokså avventende, men salget av brukte båter var formidabelt i mai. Godt vær og prisstigning i boligmarkedet kan ha virket positivt.

–    Veldig mange tror at de kan gjøre svært gode kjøp om dagen. Man må huske på at det er grenser for hvor langt ned vi kan gå i pris uten å selge med tap, sier Solvang.

Har du tips til Båtlivredaksjonen? Send tipsene til tips@batliv.no.