Liten luftrenser
Liten luftrenser

Liten luftrenser

Er du plaget av støv, pollen eller røyklukt? Ioncare er en liten luftrenser for bil og båt som kan være løsningen.

Publisert Sist oppdatert

–    Ioncare er en UV-luftrenser og ioniserer. Produktet bruker 3M Mikroartikkel luftfilter og har en innebygd vifte som trekker inn skitten luft slik at filteret fanger opp og holder tilbake partikler. Enheten har også et karbonfilter som absorberer vanlige lukter som for eksempel røyk og skadelige gasser, samt en UV lampe som ved hjelp av ultrafiolett lys dreper bakterier, virus og andre forurensende luftpartikler. Dette er produkt som er aktuelt for båteiere og mange av våre kunder bruker dette nettopp i båter hvor det er trangt og matlukt etc kan bli litt plagsomt, hevder forhandler Jostein Ludvigsen i selskapet Soko AS.

Ioncare er på størrelse med en liten reiseradio, og kan festes med borrelås i båt eller bil. Båtliv har forsøkt Ioncare på kontoret den siste tiden. Vi innbiller oss at luftkvaliteten er blitt bedre med den lille dingsen, men har ingen objektive holdepunkter for å hevde at luften er blitt renset.

Dersom man er plaget av matos, røyklukt eller lignende i båten det være verdt å prøve dette virkemiddelet. Ioncare koster uansett ikke mer enn 590 kroner. Mer info finner du på: www.ioncare.no