Gedigen 40-foter fra Fountaine Pajot
Gedigen 40-foter fra Fountaine Pajot
Bysse og hovedsalong oppe.
De to doble gjestekabinenen er det helle rikke noe å si på.
Stor bredde gir mye solplass.
Stor plass på flybridge.
Kapteinens lugar er gedigen.
Fountaines katamaran trawlere øker i popularitet. her får du god fart med bra driftsøkonomi og ikke minst en enorm plass på grunn av bredden på nesten 5,5 meter.

Gedigen 40-foter fra Fountaine Pajot

Dropp hytteplanenen, her kommer et godt alternativ med to kjøler og bokomfort i luksusklassen. Verdens største katamaranprodusent – Fountaine Pajot premiereviser sin nye 40-fots katamaran i Cannes.

Publisert Sist oppdatert

Summerland 40 avløser den utgåtte modell Maryland 37, som ble bygget i ca 80 eksemplarer. Summerland 40 utfyller Fountaine Pajots range av Trawlers, og flåten består heretter av: Highland 35 Pilot (2005), Summerland 40 (2009), Cumberland 46 (2004/2008) og Queensland 55 (under konstruksjon, lanseres 2010).

Summerland 40 er designet for å møte kundernes økte krav til komfort, kvalitet og design, uten å gå på kompromiss med sikkerheten og de tradisjonelt gode sjøegenskaper som disse brede båtene er kjent for.

Summerland 40 har gjennomgående fine linjer, og har fått et designuttrykk som i større grad enn sine fogjengere minner om en moderne ordinær cabincruiser. Dekkslayouten er meget ren, akterdekk/cockpit er romslig, flybridgen er stor og innvendlig layout er meget romslig og funksjonell. For første gang har man  også gjort plass til en skikkelig owners cabin med stor bredde.

Desigerne har brukt nye kombinationer av materialer og farger, hvilket gir katamaranen et meget moderne uttryk, uten at det går på kompromiss med funksjonaliteten. Salongen er innrettet med stort åpent pentry/bysse med god arbeidsplass og mange romslige skap, spiseplass til opptil 8 personer samt en navigasjonsplass og styreposisjon sentralt forut.

Lugarene er rommelige med god bredde påå dobbeltkøyer og store badeværelser – alle med separate dusjseksjoner. Båten leveres i èn versjon, med owners cabin og eget stort badeværelse i styrbord skrog, samt to dobbel-cabiner og felles bad i babord skrog. Båten er ideell for alle som ønsker et høyt komfortnivå.

I neste nummer av BÅTLIV nr.7 kan du lese en stor ukes test av lillesøsteren til denne båten. Bladet er ute i butikkene i begynnelsen av september.

Lengde: 12.00 m / 39.4 ft

Bredde: 5.40m / 17.8 ft

Dyptgående: 1,07m/ 3.5 ft

Høyde båt fra vannlinje: 3.78m/ 12.4 ft

Vekt: 12 000 kg

Engines: 2x160 hk

Tank kapasitet vann: 600 l

Diesel: 1400 l

CE: Kategori B : 8 personer.

Kategori C : 12 pers.

www.fountaine-pajot.com