Nye "With båter" lanseres
Nye "With båter" lanseres
Nye "With båter" lanseres

Nye "With båter" lanseres

I Bror Withs ånd lanserer nå With to nye båter - én oppgradering og én nyhet. De vises for første gang på messen Båter i sjøen på Kadettangen 3. - 6. september.

Publisert Sist oppdatert

Den anerkjente, norske oppfinneren og båtkonstruktøren Bror With huskes kanskje aller best for den svært populære fritidsbåten With Dromedille. Nå lanserer With en helt ny, oppsiktsvekkende krysning - mellom en BowRider og en DayCruiser, i følge en pressemelding fra verftet.

With 22 BowCruiser har kombinert den smarte plassløsningen og frihetsfølelsen en BowRider gir, med komforten man kjenner fra DayCruisere. Med eget toalettrom, pantry, sittesalong og solseng, er resultatet en praktisk og behagelig dagsturbåt som gir glede og spenning for hele familien. 
- Vi har tatt det beste fra begge båttypene, og konstruktør Geir Arnestad har gjort en super jobb med detaljene. Båten har et flott design, og vi utnytter plassen i baugen med sitteplasser som er langt mer behagelige enn det man er vant til i tradisjonelle BowRidere. Salongen har en bekvem u-sofa som kan gjøres om til solsenger, og med praktisk plassløsning og en dyp v-bunn, gir BowCruiseren en like god følelse i 40 som i 5 knop, sier daglig leder i With Boats, Ole Anfinnsen. 


- Vi vet at flere har valgt bort den tradisjonelle BowRideren på grunn av manglende fasiliteter som nettopp toalett og pantry, og vår BowCruiser dekker et behov vi har sett i markedet, sier Anfinnsen. 



With 22 BowCruiser vil koste 498.000 kroner med en 175 hesters motor. 



With 16 Dromedille i ny utførelse

Under Båter i sjøen-messen viser With for første gang frem den nye Dromedillen. 16-foteren er den første i rekka Dromediller fra åtte til 16 fot som kommer i ny og oppgradert versjon. 
- Alle Dromedillene har vært gjennom et oppgraderingsprogram, og samtlige blir å finne på sjøen til neste år. Det er gjort en total renovering og oppgradering av hele båten, og vi gleder oss til å vise den frem, sier daglig leder i With Boats, Ole Anfinnsen. 
Som ledd i oppgraderingen, har Dromedillen fått dobbel bunn og et mer oppdatert design.