Ocean Master med ny flerbruksbåt
Ocean Master med ny flerbruksbåt
Ocean Master med ny flerbruksbåt
Ocean Master med ny flerbruksbåt
Ocean Master med ny flerbruksbåt
Ocean Master med ny flerbruksbåt
Ocean Master med ny flerbruksbåt
Ocean Master med ny flerbruksbåt

Ocean Master med ny flerbruksbåt

Stort ferskere går det ikke an å få en båtnyhet. Ocean Master 720 WA kom to dager forsinket til messen i Sandvika, men den som venter på noe godt...osv.

Publisert Sist oppdatert

Altmulig-båten. For dette er en båt som inneholder flere båter i en. I utgangspunktet er dette en walkaroundbåt. Men kikker en nærmere kan den også kalles daycruiser, eller bowrider for den del. Innredningen er fleksibel, og som mange andre båter fra Ocean Master, så elsker konstruktøren Knut Haneborg og lage mange smarte løsninger når det gjelder solsenger og sitteplassser. Puter og plater er et kjent fenomen i alle hans båter. Vi har tidligere kritisert dette i de mindre båtene hans, men smartere løsninger og gjenbruk av bordplatene ikke minst, gjør at det denne gang blir til hyggelige løsninger.

De stiller med ekslusiv utgaven til utstillingen. Det innebærer teakflater, vask og kokemuligheter, sjøvanntoalett og kjøleskap. Prisen blir da 499 000 kroner for komplett båt. Ønsker u en enklere utstyrt båt kan du få den fra 419 000, som er billig for en 24 fots båt med firetakter på 150 hk. 

Glad i båt? Få båtnyhetene fra Båtliv gratis på epost til din innboks. Meld deg på vårt nyhetsbrev her.

Her har man forsøkt å lage en 24 fots båt som gir allsidig bruk. Den går økonomisk rundt 25 knop, og klarer en toppfart på 34 knop med standardmotoren som blir 150 hk Suzuki. Den er godkjent for motorer opp til 300 hk.

Den har en god sittegruppe i front, denne kan gjøres om til solseng om man senker bordet. Samme bordet kan også brukes i forbindelse med sittegruppen bak i båten, også der kan det felles ned for å lage en solseng akter.

Det er meget god høyde i fribordene, noe som gjør båten barnevennlig. Badestigen er bra montert og lett å få tak i fra sjøen. Det er også gode griperekker rundt hele båten. De åpne flatene rundt konsollen gjør båten enkel å bevege seg i.

Selve kabinen er ikke stor. Her snakker vi om et krypinn fro to i nødsfall. Toalettet får du da finne deg å ha mitt i glaningen. En liten kasse rundt doen ville kanskje være å foretrekke.

Du kan se nyheten på F brygga i Sandvika.

Fakta om Ocean Master 720 WA

Lengde: 7,20 m

Bredde: 2,85 m

Drivstofftank: 210 l

Vekt: cirka 1000 kg uten  motor

Antall personer: 10

CE: C

Båtliv skal teste båten snart, og kommer tilbake til en mer fullverdig gjennomgang av nyheten i bladet.

På jakt etter båt? Søk og sammenlign båter på www.batguiden.no - Norges største båtutstilling på internett.