Paragon 31.
Nimbus 43 nova.

Nimbus setter salgsrekorder

I juli solgte den svenske Nimbus-gruppen flere båter enn noensinne. Og det er de dyreste båtene som øker mest.

Publisert Sist oppdatert

Konsernet kunne notere 150 solgte båter i juli, en dobling av omsetningen sammenlignet med fjorårets sommersalg. Og selv om Nimbus generelt har hatt godt første halvår, innrømmer konsernet at sommersalget har overrasket stort.

 

- Det sier også en del om markedets tilstand at det er de store, dyre båtene som øker mest. Også eksporten går bra, vi har fine resultater på det franske markedet og denne uken sender vi flere båter til Australia, oppsummerer konsernsjef Magnus Andersson.

 

Andersson skriver i en pressemelding at en viktig grunn til den store kundeinteressen er at konsernet har lansert en rekke nye modeller, som Nimbus 335 coupé (hovedbildet), Nimbus 365 coupé, Nimbus 43 nova og Paragon 31.

– Tross uro på markedet har vi lykkes å komme med meget attraktive nyheter. Det har få andre båtfabrikker klart. Og med disse nyhetene har vi også sett en klart økt interesse fra kjøperne.

Nimbus Group omfatter varemerkene Nimbus Boats, Storebro, Ryds og Paragon Yacht. Ifølge  Magnus Andersson har Ryds og særlig Nimbus solgt meget bra.