Slik ser den ut på utsiden. Ligner litt på T-rex?

Slik ferierer Sunseekersjefen

Vi har fått tilgang på noen av bildene fra nye Sunseeker 130 Predator. I garasjen på messebåten hadde Sunseekersjefen Robert Braithwaite plassert sin første båt, en Hostess 17 foter sammen med noen andre småfikse vannleketøy.

Publisert Sist oppdatert

Messebåten var utført i lasert eik, og med delikate fargesammensetninger og mange nye og innovative løsninger så ble Sunseeker’s Predator 130 messens STORE hovedattraksjon. Dette er den største av båtene I Predatorserien levert fra Sunseeker.

Dette er et havgående fartøy beregnet på oversjøisk cruising. Alt som fines av moderne elektronikk har fått plass på broen i denne superyachten. Det er egen avdeling for syv crew, hvor de kan leve adskilt og uforstyrret fra de andre som måtte befinne seg om bord. Apropos det, så er det plass til 10 gjester I dobbellugarer om bord. Alle med egne bad.

Det er første gang at Sunseeker viser frem hydraulisk heve og senkbare balkonger til lugarsuitene om bord. I messebåten var en av de mange gjestesuitene på et lavere dekk, gjort om til et eget gymrom. Godt å ha i tilfelle det skulle droppe under 20 grader I vannet. Skjønt, man kan jo bare ta seg en dupp i boblebadet på flybridgen som skal være i monterklassen.