Svensk og rå fra Rupert
Svensk og rå fra Rupert
Svensk og rå fra Rupert

Svensk og rå fra Rupert

En rå og eksklusiv brukervennlig båt med meget høy finish, er hva den verdensberømte designeren Ocke Mannerfelt ønsker å oppnå med sin nyutviklede Ruptech 32.

Publisert Sist oppdatert

Ruptech 32 er utviklet for bruk i all slags vær året rundt og får et svært effektivt skrog bygget på erfaringene til den kjente designeren Ocke Mannerfelt med røtter i offshore racing. Den avanserte designen og konstruksjon, kombinert med moderne produksjonsteknologi, skal sikre høy ytelse, god drivstofføkonomi og utmerkede sjøegenskaper.

Båten har et stramt nøkternt interiør med moderne materialer for å skape et eksklusivt inntrykk, i følge produsenten.Her kan du velge oppsettet løsninger som nødvendig; senger sofaer, bord eller stoler for alle passasjerer. Pantryseksjonen kan bygges i moduler, og det er gitt plass til mye skap. I den fremre kabinen er to køyer i full lengde.

Når været tillater det, kan du sitte ute og kjøre båten fra den utvendige styreposisjonen. U-sofaen på akterdekket kan suppleres med puter og bord, og kan også konverteres til en stor solseng. Når sofagruppen brettes ned, får du et stort dekksareal som kan ta både mye belastning og gir stor arbeidsflate.

Det skal være enkelt å komme seg om bord, derfor er det store dører på baugen og akter. Det er full ståhøyde i hovedsalonge. Rupert Marine, som skal bygge båten, er fra før kjent for sine kvalitets-RIBer. Ruptech vil derfor kunne tilbys med en sterk gummi forsterkning i baugen og en integrert skum fendere langs fribordet.

Skrog, dekk og overbygg er produsert ved hjelp av moderne og miljøvennlig vakuum injeksjon teknikken med multiaxial glassfiber, vinylester og polyester ISO og forsterkninger i karbonfiber og kevlar. Sandwich strukturer er gjort med Divinycell som kjernefysisk materiale. Dekk og overbygg er bygget i en meget lett og sterk sandwichkonstruksjon, som gir båten et lavt tyngdepunkt og dermed bidrar til gode sjøegenskaper. Den integrerte fenderen langs fribordet, er støpt i ett stykke i en svært slitesterk polyuretan med en kjerne av skumgummi med lukkede celler.

Les mer på www.rupertmarine.com