Åtte norske båtprodusenter stiller ut i Düsseldorf

Åtte norske båtprodusenter stiller ut i Düsseldorf

Etter initiativ fra NORBOAT, og med god drahjelp fra Karl Audun Skretteberg i Windy, er det nå klart for den største norske satsingen noen gang på verdens største innendørs båtmesse.

Publisert Sist oppdatert

NORBOAT har i mange år arbeidet for å få i stand en fellessatsing på eksport for båtbyggerne. Den eneste satsingen man har hatt noe interesse for var et fellesfremstøt mot Sverige. Det har vært gjort flere forsøk på BOOT i Düsseldorf, men uten suksess.

Nå har dette fått ny interesse, ikke minst takket være Windy og Karl Audun Skretteberg. NORBOAT paviljong er nå en realitet med 8 båtbyggere og 13 båter! Båtbyggerne er: Windy, Joda, Viknes, Skibsplast, Cipax, Nidelv, Marex og Hydrolift. NORBOAT har sammen med Windy vært i Düssel-dorf og forhandlet frem en meget god plassering for standen. Stor takk til Windy og Karl Audun Skret-teberg for bistand.

-Vi håper mange av medlemmene benytter sjansen til å besøke denne viktige messen som ikke bare dekker Tyskland, men også viktige eksportland som Sveits, Nederland og Frankrike, samt nye markeder i Øst-Europa og nære Østen, sier NORBOAT leder Erlend Prytz.

NORBOAT standen vil være i hall fem mot inngangen til hall 6.