Nok en verdenspremiere fra Bavaria
Nok en verdenspremiere fra Bavaria
Nok en verdenspremiere fra Bavaria

Nok en verdenspremiere fra Bavaria

Bavaria holder trykket oppe. Nå foreligger de første tegningene av den nye 38 foteren, som blir den tredje båten i sammarbeidet mellom BMW og Bavaria.

Publisert Sist oppdatert

Bavarias nye 38 Sport er tredje båt i rekken som har blitt utformet i samarbeid med BMW Group DesignworksUSA, et datterselskap i BMW gruppen. Den er basert på konseptet av 28 Sport, som ble lansert i september 2009.

Under dekk byr den nye BAVARIA på bedret kvalitet, funksjonalitet og komfort. God takhøyde, to komfortable sovelugarer, samt et generøst bad med separat dusj. Båten skal ivareta det moderne preget som har vært gjennomgående for den siste serien av ”BMW-båter” fra det tyske verftet.

Den romslige cockpiten sørger for gedigen uteplass med sittegrupper, wetbar og solseng i Bavariatradisjon. Den store bredden på båten gjør at den vil virke større. Den nye skrogformen hvor stor bredde følger skroget helt ned til vannlinjen øker opplevelsen av plass og bredde, samtidig som det ikke tar bort sjøegenskapene til båten. Den samme erfaringen har vi i Båtliv gjort med lillesøsteren på 28 fot, som hadde verdenspremiere i Sandvika tidligere i høst.

 

-Vi ønsker at folk skal føle seg som hjemme i våre båter. Komforten skal være på topp, samtidig som de skal ivareta moderne design, linjer, og ikke minst være god i sjøen, sier Andres Cardenas, President for Bavaria.

Sport 38 vil bli presentert som på utstillingen "BOOT" i Düsseldorf i slutten av januar.. Hard Top-versjonen vil være tilgjengelig fra våren 2010 med et nyutviklet takkonsept.

 

De foreløpige tekniske detaljer:

 

Lengde: 11,80 m

Lengde skrog: 11,60 m

Bredde total: 3,99 m

Vekt: 8.500 kg

Drivstofftank: 720 l

Vanntank: 250 l

Kabiner 2

Køyer 4

Høyde i kabin: 1,90 m

Les også: http://www.batliv.no/wip4/detail.epl?id=445970

                 http://www.batliv.no/wip4/detail.epl?id=438807