By på en superyacht

Vurderer du en superyacht? Neste år kan du være bare et klikk unna.

Publisert Sist oppdatert

Super Yacht Auktion blir en global plattform for superyachter, altså båter lenger enn 24 meter. Auksjonstjenesten får sin oppstart allerede 1. januar 2010.

I en pressemelding skriver Super Yacht Auktion at dette kommer som en følge av de økonomiske nedganstidene.

– Dette blir en effektiv måte å nå et bredt publikum og generere rask omsetning i markedet for eksklusive yachter, skriver Super Yacht Auktion i en pressemelding. De påpeker videre at man med denne auksjonen får den høyeste pris som markedet er villig til å betale for en bestemt superyacht. Yachtene selges i den stand de er, og kjøperne får to dager til å inspisere yachten før budgivningen, noe som allerede er bestemt skal være på lørdager og søndager.

Auksjonene vil skje online, men noe blir også utenom nettet.

Super Yacht Auktion mener hver super yacht vil bli presentert for tusenvis av registrerte brukere. For å kunne nå mest mulig av verden vil auksjoner finne sted i Amsterdam, Athen, Barcelona, Dubai, Fort Lauderdale, London, Marbella, Monaco og New York.

Rykker det for mye i pekefingeren? Du trenger nødvendigvis ikke vente helt til 1. januar. Er du rask på labben, kan du rekke en Princess 45 som selges for Auksjon.no. Men det haster, auksjonen avsluttes klokken 15.00 mandag. Startprisen er på en million kroner, og i skrivende stund har det ikke kommet inn noen bud.