Ny kabincruiser
Ny kabincruiser
Ny kabincruiser

Ny kabincruiser

Aquador 22 Cabin er navnet på den lille kabincruiseren med utenbordsmotor, som kommer til Norge i vinter.

Publisert Sist oppdatert

Kuopio Finland

 

Finske Bella Boats, som står bak merkene Bella, Flipper og Aquador, kommer med flere nyheter over nyttår. En nyhet som skal vises frem på utstillingen «Sjøen for alle» i mars, er Aquador 22 Cabin.

Aquador 22 Cabin er 6,6 meter (22 fot) lang og blir levert med utenbordsmotor fra 150 til 200 hestekrefter. Bella samarbeider med Brunswick, og leveres dermed med utenbordsmotorer fra Mercury.

 

Prisen er ennå ikke kjent.  Den lille kabincruiser byr på hele fire køyer og salong med spiseplass for fire. Båten er klassifisert i CE-klasse C. Den tar maks seks passasjerer.

 

Mercedes

–      Jeg har tro på denne båten. I gode tider vil folk ha åpne båter. I dårlige tider vil de ha lukkede båter, sier Raimo Sonninen, eier og leder av Bella Boats.

 

Sonninen sammenligner Aquador med Mercedes, Flipper med Volvo og Bella med Volkswagen når han skal plassere sine tre båtmerker på merkekartet. I løpet av 2010 kommer det også en ny 35-foter fra Aquador.

 

Les mer om Bella i bladet Båtliv 1 2010, som er i salg fra 11. januar. Da kan du også kjøpe bladet i digital utgave her.