Søk i arkivet

Den stygge andungen

Trailbare Petit Canard 800 vil få mange til å trekke på smilebåndet, men den som ler sist ler best.

Petit Canard (andunge på fransk) måler bare åtte meter og skal være trailbar. Det vil si at den kan tas med bak bilen til passende destenasjoner uten at man trenger å krysse farlige farvann. Og på markedet finner vi  ikke mange trailbare båter med fire køyepøasser, god spiseplass og takterasse som er satt av til solcellepanel.  Konstruktøren har også fått plass til bad med dusj og toalett. Ved siden av spiseplassen er en liten bysse med det  nødvendigste for å lage et måltid og ta oppvasken.

Motoriseringen til den 1500 kilo tunge båten er ikke mye å skryte av, i hvert fall ikke om det er snakk om fartspotensiale. Er det derimot snakk om å være miljøbevisst er det større grunn til å være stolt eier. Båten drives av en liten el-motor fra Torqeedo som lades opp av et fem kvadratmeter stort solcellepanel.

Mer info: http://www.aluyacht-projekts.de
 Kommentarer

Nyhetsbrev

Få oppdaterte nyheter om båtlivet helt gratis på mail to ganger i uka.

KOMMENTARER

Har du en mening om denne saken – del den med oss! Vi ber om saklighet, respekt for andres meninger og at man holder seg til emnet. Les våre retningslinjer her.  Vi modererer diskusjonen om nødvendig. Vennlig hilsen redaktør Ole Henrik Nissen-Lie

Gå til toppen