Mer trykksensitivt fra Garmin

Garmin lanserer to nye plotteralternativer med berøringsskjerm.

Publisert Sist oppdatert

GPSmap 720 og 720s blir kompatibel med alle Garmin sine GMR-antenner. De får også innebyggd høysensitiv GPS-mottaker. Garmin skriver i en pressemelding at det skal være enkelt å utvide systemet med for eksempel autopilot, VHF og motordata. Garmin nenver da spesifikt sine instrumenter GHP 10 (autopilot), GMI 19 og VHF 200i/300i (VHF).

Ønskes ekkolodd, leveres GPSmap 720s med en innebygd ekkoloddmodul på 1kW. Det tilsvarer en kapasitet på opptil 600 meter. GPSmap 720s har i tillegg raskere skjermoppdatering og forbedret måldeteksjon.  Den innebygde ekkoloddmodulen har split-zoom som vir mer detaljert visning av fisk og bunnstruktur, i tillegg til bunnlås og alarmer for fiskestørrelse og vanndybde.

Som vanlig er plotterne fra Garmin kompatilbel med Bluechert, og GPSmap 720 blir kompatibel med G2 Vision som blant annet gir 3D-visning, satelittfoto og Auto.Guidance som bygger opp en rute fra A til B.

Den norske importøren opplser at kartplotteren vil komme til Norge andre kvartal i år, men prisen er fortsatt uvisst. I USA antas det at den nye kartplotteren vil koste om lag 1400 dollar.

Se Hamnen.se få presentert Garmin GPSmap 720s på London Boat Show: