Windy vant Årets Båt-kåring i fjor
Fra storbåthallen 2009

Bli med Båtliv på messe

For å gi våre lesere og kunder en best mulig service, flytter vi like godt hele Båtliv-staben til Düsseldorf neste uke. Følg oss på nett!

Publisert Sist oppdatert
Dim: 124x108px Description: Notes:

Neste helg åpner verdens største innendørs båtmesse dørene for en bransje på vei opp av bølgedalen.

–Vi skal til Düsseldorf for å finne nyhetene for våre lesere. Vi lover nyheter med mange bilder av båter og små filmsnutter, sier redaktør i Båtliv, og daglig leder i Norsk Maritimt Forlag, Ole Henrik Nissen-Lie.. 

«Boot-messen» i Düsseldorf regnes som verdens største innendørs båt- og utstyrsutstilling. Område er kjempestort og de største båtene over 100 fot. Det er egne haller for Charter/utleie, for dykking og andre vann-aktiviteter. sportsfiske står sterkt i Europa, og det er selvfølgelig en egen hall for fiskeutstyr og klær. Totalt teller område 17 store haller, vi teller til sammen 17 personer.



VG NETT

For første gang skal flere norske båtbyggere stille ut på messen i Düsseldorf . Les også: Åtte norske båtprodusenter stiller ut i Düsseldorf

Under første helgen av messen vil vi fordele oss på de mange hallene. Skal du besøke messen som utstiller eller gjest, ønsker vi gjerne å slå av en båtprat. Vi kommer til å være synlige med Båtliv-logoen på brystet eller ryggen. Du kan også maile oss med tips eller spørsmål om messen i denne perioden. 

Flere av de sakene vi skal gjøre, kommer også til å bli publisert på VG-nett. Vi satser denne gang på videoinnslag, i tillegg til vanlige reportasjer og bildegallerier fra messen.  


«Årets Motorbåt»
   

–Düsseldorf har alltid stått sterkt blant norske båtfolk. Sammen med ledende Europeiske båtblader sitter Båtliv i juryen som kårer «Årets Motorbåt» i Europa. Tidligere år har norske produsenter vunnet flere priser. Les også: Norske kandidater til «Årets Motorbåt» i 2009

– I år er ingen norske båter nominerte, men både Windy og Marex har høstet mange lovord i internasjonal båtpresse etter at Båtliv nominerte disse i fjor, sier Nissen–Lie.

Følg Düsseldorf-messen på www.batliv.no

. Båtliv holder deg oppdart om de viktigste europeiske båtnyhetene.

Tips oss gjerne om båtnyheter på tips@batliv.no