Vestlendingen Sting 700 Weekender

Fische Marine AS introduserer nå nyheten Sting 700 Weekender – Sting seriens flaggskip. Båten vil bli premierevist på båtmessen i Bergen.

Publisert Sist oppdatert

Sting 700 Weekender er en eksklusiv og romslig innelukket båt. Båten er velutstyrt og har en lang liste med standardutstyr: kokeapparat, kjøleskap, ferskvannsystem, kartplotter, stereoanlegg, Porta Potti toalett, fiskestangholdere, hydraulisk styring, takluke. Sting 700 Weekender er en rommelig båt, og har en stor kabin som gjør livet om bord komfortabelt. Sittegruppen kan på godt veslandsbåtvis gjøres om til seng.  Noe som gjør båten  ganske unik sett i sammenheng med størrelsen på båten.

Sting 700 Weekender vil ha sitt største nedslagsfelt på vestlandet og i Nord Norge, mener markedssjef Pål Bustad I Fische Marine. Det romslige akterdekket. sørger for at ivrige fiskere vil ha en god arbeidsplass for å dyrke hobbyen sin, samtidig som båten også innbyr til flotte familieturer på vannet.

Sting 700 Weekender har et svært lettplanende og stabilt skrog til tross av sin størrelse. Dette muliggjør en stor spennvidde på valg av motor: fra 115 til 200hk.

Båten vil lanseres under båtmessen i Bergen 18-21 februar, og kan sees på standen til Frydenbø Båtsenter.

Tekniske data:

Modell:         Sting 700 Weekender

Motor:        Evinrude E-TEC fra 115HK til 200HK

Sengeplasser:                2 + 2

Lengde:        699 CM

Bredde:        255 CM

Drivstofftank:    200Liter