Søk i arkivet

Ny minispeedsjark fra Askeladden

Askeladden feirer det nye året med nyheten P66 Pilothouse, som lanseres på messen "Sjøen for alle" i mars.

Den nye Askeladden P66 Pilothouse er en styrehusbåt hvor det er lagt ekstra fokus på et stort og godt akterdekk. Hele 4,5 kvadrat gir god boltreplass både til fisketur og en sosial dag på sjøen med familie og venner. Vi kan se klare trekk fra Comuter-linjen skalert ned til denne tøffe minispeedsjarken, som garantert vil bli lagt merke til langt utover Hordalands grenser.

Med saltvanns spylepumpe montert er rengjøring av dekk en enkel sak. I cockpit er det sitteplass til 4 personer (2 i fartsretning og 2 på sidebenk) og en takhøyde på hele 1,98 m. Med fasiliteter som spyletoalett, vask, kjøleboks og kokeapparat som noe av standardutstyret er det lagt til rette for mange fine dager på sjøen. For litt kjøligere dager er det ved frontrutene lagt til rette for mulighet til å montere defroster.

Standard utstyr:
Spyletoalett, saltvanns spylepumpe, hydraulisk styring, klargjort for utv. styreposisjon (ekstrautstyr), ferskvann, herdet glass i frontrute, kjøleboks, vindusvisker, pilotstol, kokeapparat, vask m/spring, fiskestangholder, lanterner, instrumenter

Ekstrautstyr:
Trimplan, utvendig førerposisjon, sidebenker akterdekk, puter til sidebenker, puter til akterbenker, kupevarmer, arbeidslys akterdekk, Tallon fiskepakke (2xstangholder, 1xbord, 1x12 V uttak) 

Tekniske data:
Lengde:                6,60 m
Bredde:                2,50 m
Vekt u/motor:       ca 1.100 kg
Drivstofftank:       140 liter
Vanntank:            40 liter
Septiktank:          40 liter
Motor:                 max 140 HK
 Kommentarer

Nyhetsbrev

Få oppdaterte nyheter om båtlivet helt gratis på mail to ganger i uka.

KOMMENTARER

Har du en mening om denne saken – del den med oss! Vi ber om saklighet, respekt for andres meninger og at man holder seg til emnet. Les våre retningslinjer her.  Vi modererer diskusjonen om nødvendig. Vennlig hilsen redaktør Ole Henrik Nissen-Lie

Gå til toppen