Campingvogn på sjøen
Campingvogn på sjøen
Campingvogn på sjøen

Campingvogn på sjøen

Strømberg 46 gir utrykket campingvogn på sjøen en riktig mening.

Publisert Sist oppdatert

Fabrikken garanterer gode sjøegenskaper, til tross for at man har valgt å utstyre badet med naturstein. Ja, du leste riktig. Stromberg 46 er verftets helt nye båt innenfor et meget spesielt segment.

Dette er bobåter med mening. Ikke vakre sett gjennom tradisjonelle briller, men så absolutt et stykke båt som vil gi mye boglede på sjøen. Aløt er lagt på en flate, men flybridge gir likevel ekstra uterom i megaklassen, eller hva skal man si om en takterrase på 25 kvadrat. Her er det gitt plass til boblebad og grillfasiliteter. Innvendig er det ståhøyde i hele båten på 2 meter. Det er panoramavinduer rund baut, og dette skal gi skipperen gode vilkår for å følge med hva som skjer rundt båten. Kanskje nødvendig når du gir full gass og båten tar deg opp i 27 knop på maks. På hekken er det lagt til rette for vannsport og bading.

Designet er banebrytende lover produsenten. Vi skal ta han på ordet å følge opp denne båten på messen i Düsseldorf  om få dager. Båten er utelukkende produsert i kvalitetsmaterialer, og fabrikanten flagger at den er produsert etter kvalitetskravene til Norske Veritas. I tillegg til den nye 46 foteren har de også en 28 foter. Ikke like moderne, men atskillige kroner billigere.

Fakta:

Lengde: 14,20 m

Bredde: 4,20 m

Dyptgående: 1,0 m

Vekt: 11,5 t

Tankkapasiteter:

Diesel: 2 x 800 liter (1.600)

Vann: 2 x 250 liter (500)

Kloakk: 2 x 250 liter (500)

Motorer: 2 x Volvo D6-DPH 370 PS Duoprop

Cruising fart: 22 knop

Maxfart 27 kts

2 Dobbelkabiner

2 WC/Dusj