Bavaria med to verdensnyheter
Bavaria med to verdensnyheter
ESP, SPANIEN, Spain, Espania, Balearen, Mallorca, Palma de Mallorca, Mittelmeer. 11.5.2009BAVARIA Deep Blue-46, MotoryachtWerft: Bavaria Yachtbau GmbH, Giebelstadt.Design: BMW Group DesignworksUSA. [ (c) Klaus Andrews, Pferdeweide 1, D-22589 ...
Deep Blue Coupe

Bavaria med to verdensnyheter

Mere plass, estetikk og sportslighet er stikkordene når BAVARIA's linje av Deep Blue 46 nå utvides med en coupeversjon og en etterspurt flybridgeutgave. Dette er de første bildene som vises av båtene.

Publisert Sist oppdatert

Forskjellen fra Hardtoputgaven er at taket er trukket lengre bakover på coupeversjonen. På den måten mener Bavaria at denne båten er perfekt for både det skandinaviske og sør-europeiske publikummet. Med sin nye flybridgebåt, er linjen fullendt og de som hele tiden har ønsket mer plass får nå det oppfylt gjennomen etasje til.

På coupeversjonen gir salongen i båten mulighet til å nyte både sol, himmel og det store havet. En stor glass takluke, som kan åpnes elektrisk, er blitt integrert i nye Deep Blue 46 Coupé. Den nye flybridgeutgaven er mer og mindre identisk med coupeversjonen bare at det er flybridge på  tak-konstruksjonen.

Det er også her gitt plass til tre doble sovelugarer og to bad. En løsning som blir mer og mer vanlig over hele Europa. For noen år siden prioriterte europeiske båtprodusenter to gedigne sovelugarer fordi kundene på slike båter var annerledes.

Du kan finne ut mer om båten ved å besøkeBavariastanden 4-A-35 på "boot" i Düsseldorf fra 23 til 31 januar 2010.

Tekniske data:

CE-kategori B

Lengde: 14,20 m

Lengde skrog: 12,93 m

Bredde: 4,45 m

Høyde over vann: 3,38 m

Dyptgående: 0,73 m

Tørrvekt (ca.) 14,000 kg

Drivstofftank: 1,200 l

Vanntank: 410 l

Personer:12

Sovekabiner: 3

Køyer: 6

Høyde i salong:2,00 m

Motor 2 x IPS 600