Solgte to av Bavarias nye 38-fotere på brosjyrebildene

I går solgte like godt Bavaria-forhandler Lars Erik Solvang to nye 38-fots HT. Egentlig ganske fantastisk siden båten først ble lansert i går. Skal du se båten live må du ta turen til Düsseldorfmessen.

Publisert Sist oppdatert

Bavariaforhandler Lars Erik Solvang stråler som en sol om dagen. Det har han grunn til. Verftet spytter ut nye utgaver på rekke og rad. I går skrev vi om de to nye utgavene av Deep Blue 46, nemlig Coupe og Flybridge.  Begge skal lanseres i sommer, men for de som skal til Düsseldorf er det muligheter til å få mer informasjon om disse to modellene der.

Siste skudd på stammen er altså 38 Hardtop. Den er ferdig, og Solvang solgte like godt to stykker i løpet av dagen i går. Han har foreløpig ikke annet enn brosjyrer å vise frem, men båten vil være premeierklar på verdens største innendørs båtmesse i Düsseldorf

 

–Det kaller jeg en strålende dag på jobben, sier mannen som om få dager også skal bli far for første gang, og som derfor prioriterer å bli hjemme i stedet for å delta på avdukingen i Tyskland.

Bavarias nye 38 Sport HT er sammen med den åpne Sport-utgaven, tredje båt i rekken som har blitt utformet i samarbeid med BMW Group DesignworksUSA, et datterselskap i BMW gruppen. Den er basert på samme konsept som 28 Sport, som ble lansert i september 2009, og Deep Blue 46 som hadde premiere i fjor vår.

Under dekk byr den nye BAVARIA på bedret kvalitet, funksjonalitet og komfort. God takhøyde, to komfortable sovelugarer, samt et sjenerøst bad med separat dusj. Båten skal ivareta det moderne preget som har vært gjennomgående for den siste serien av ”BMW-båter” fra det tyske verftet.

Bavaria SPORT HT 38

Lengde: 11,80 m

Lengde skrog: 11,60 m

Bredde total: 3,99 m

Vekt: 8.500 kg

Drivstofftank: 720 l

Vanntank: 250 l

Kabiner 2

Køyer 4

Høyde i kabin: 1,90 m

2x Volvo Penta D4-260 EVC Diesel

Pris: Kr 2 050 000,- Std båt levert verft, basert på Eurokurs 8,20

Les også: http://www.batliv.no/wip4/det...

                 http://www.batliv.no/wip4/det...