Foto: BOOT
Foto: BOOT

Boot satser på vannsport og mindre båter

Arrangørene har tatt konsekvensen av krisen bransjen har vært inne i siste år. Størrelsen på stands er redusert, mens antallet mindre båter er øket, det samme er områdene for alle typer vannsport.

Publisert Sist oppdatert

Boot Düsseldorf starter denne helgen med et utvidet fokus på småbåter og vannsport som et resultat av den økonomiske nedgangen. Rundt 1700 båter og yachter stilles ut.

–Mindre budsjetter har resultert i at utstillingsområdet er blir noe redusert, sier Düsseldorf talsmann Werner Matthias Dornscheidt til The Independent. Verdens største utstillingene holder seg så absolutt flytende i følge arrangørene.

 

De tar nå sikte på å vekke interessen for andre og mer realistiske vekstområder innenfor næringen. Lavbudsjettområder som vannsport, dykking og nautisk utstyr

Arrangørene har satt av et dedikert område på 22000 kvadratmeter til bl. a. dykking, og det er laget et eget basseng for det de kaller ”Strand World ". Et trendy utstillingsvindu for vannsportidretter som kiteboarding, surfboarding, wakeboard og vannski.

–Spesielt i økonomisk vanskelige tider, er det viktig å vinne nye målgrupper som unge familier til maritimt idrett, og også til å gi nye impulser og ideer til våre faste besøkende, sier Düsseldorf direktør Goetz-Ulf Jungmichel