Søk i arkivet

KLARE: SG Marine åpnet lokalene fredag 9. mars i Leangbukta.
KLARE: SG Marine åpnet lokalene fredag 9. mars i Leangbukta.

Solid vekst for SGmarine

Båtelektronikkbedriften i Leangbukta har kvalifisert seg til «Gaselle-bedrift 2018».

– Vi er veldig stolte over hva vi har klart å få til på så kort tid», sier daglig leder og eier Steffen Grefsgård i en pressemelding.

SGmarine etablerte seg med 2 ansatte i 2014. Den gang med hovedfokus på salg og installasjon av thruster systemer i fritidsbåter. Høsten 2016 ansatte SGmarine personalet fra Navytech AS, som avviklet sin drift på Blommenholm i Bærum. Våren 2017 åpnet SGmarine i Leangbukta, Asker.

Pris fra Dagens Næringsliv

Det er et trangt nåløye som skal passers før man kan kale seg en «Gaselle-bedrift», en statuett utgitt av Dagens Næringsliv. For å komme med på listen som kun teller 3213 bedrifter i 2018 må man være en bedrift i rask vekst. DN baserer tall fra Bisnode og krever doblet omsetning, positivt samlet driftsresultat og omsetningsvekst hvert å over en fire års periode.

Ser fremover

SGmarine er også  i ferd med å etablere seg i flere markeder innenfor maritim industri. Fiskeri og oppdrett, seismikk, og ikke minst mikroplastproblematikken i havet er alle markeder som trenger nye teknologiske løsninger

– Vi ønsker å være med på det grønne skiftet som vi ser kommer for fullt. Nye teknologiske løsninger må utvikles innenfor mange bransjer og der er SGmarine godt i gang med egen produktutvikling.

SGMarine skal være med i denne utviklingen, og har allerede bevist for flere aktører at vi ligger foran med vår egne teknologiske løsninger», sier Grefsgård.

 Kommentarer

Nyhetsbrev

Få oppdaterte nyheter om båtlivet helt gratis på mail to ganger i uka.

KOMMENTARER

Har du en mening om denne saken – del den med oss! Vi ber om saklighet, respekt for andres meninger og at man holder seg til emnet. Les våre retningslinjer her.  Vi modererer diskusjonen om nødvendig. Vennlig hilsen redaktør Ole Henrik Nissen-Lie

Gå til toppen