Søk i arkivet

Båtliv

Siste fra forsiden

Nimbus W9 Sjekk første fase i ny storsatsning fra Nimbus

Tre versjoner av Nimbus W9 ble premierevist på verdens største båtmesse. Fram i tid kan du vente et mangfold av båter som du aldri har sett maken til fra produsenten. Bli med om bord!

Boot 2018 Bayersk super-rib

Sett inntil 1250 hester i en lett karbon-rib på 45 fot. Resultatet blir i alle fall vind i håret! 

Dra til Sjøs 2018 Messesesongen starter i vest!

Norges neste største innendørs båtmesse åpner torsdag på Straume utenfor Bergen. Og her vil det vil dukke opp flere lokale nyheter av ekstra interesse for vestlandsfolket.

Se Bavaria R55 Fly med 360: Luksubåt fra Bavaria solgt usett

Bygg nummer tre av Bavarias nye 55-foter er solgt til norsk eier, uten at kjøperen engang har vært om bord. Se deg rundt i båten med Båtlivs 360-visning!

Boot 2018: Rått, avansert og hyperelegant 

Resultatet av møtet mellom ultramoderne finsk stil og tyske ekstremtrimmere kunne blitt både komisk og temmelig meningsløst. Men Brabus Shadow 800 er mer enn en stiløvelse. Det er faktisk både en svært kul og svært annerledes båt. Se deg rundt med 360-gradersvisning!

Kun ett båtblad igjen i Danmark

Bådmagasinet kjøper konkurrenten Bådnyt, og satser på synergieffekt.

Elbåter er her, men de er ikke for alle

Produktene for elektrisk framdrift er på markedet. Det finnes små lette påhengere, kraftige kostbare maskiner, og drivstoffbesparende hybridsystemer. Prisen er en utfordring, særlig om høy fart er et krav.

BRUKTBÅTEN: ASKELADDEN COMMUTER 805 Dristig nyskapning har kommet trygt i havn

Da Askeladden lanserte Commuter 805 i 2004 markerte båten en helt ny linje for produsenten. Men problemfri var lanseringen slett ikke.

Norske råskinn med tusenvis av hestekrefter

Når Predator 447-R starter motorene på til sammen 2700 hestekrefter blir det nærmest beundrende stille blant publikum på den store båtmessa i Cannes. Er det dette som er øredøvende stillhet?

Jentelag knuste Rorekord over Atlanteren

Jentelaget «Rowegians» rodde fra La Gomera til Antigua, og tilbakela en distanse tilsvarende Oslo—Larvik i hvert av de 36 døgnene de brukte på overfarten . Med dette slo de den gamle norske rekorden med mer enn 22 døgn og ble nest beste jentelag i Tallisker Whisky Atlantic Challenge 2017.

Leder Når båtene blir smarte

Snart får vi smarte båter på samme måte som smarte biler, men ikke uten en pris.

Test av bunnstoff Ren og hvit under vann

I løpet av 2017-sesongen har vi testet fire ulike hvite bunnstoff. Vi testet de to dyre og kobberfrie variantene Seajet 038 og Jotun NonStop Supreme mot vanlig NonStop samt Biltemas eget bunnstoff. De dyreste er best, men den billigste overrasket positivt.

Gå til toppen