Søk i arkivet

Båtliv

Siste fra forsiden

UMS Tuna Ukrainske tøffinger

Med utvidet, norsk forhandlernett på plass og spennende aluminiumsmodeller til relativt ålreite priser er UMS et merke å se opp for.

WETTON 56 Båt og henger i ett!

Møt Wetton 56: En fransk rib i aluminium med «innebygget» tilhenger og nummerskilt på akterbøylen.

AluVenture 11000XE: Kraftkost fra Asker og Estland

Med doble Oxe-dieseler på hekken, særdeles friskt design og 36 fartsfylte fot vekket nyheten AluVenture 11000XE oppsikt på verdens største båtmesse.

Alucat W8 prøvekjørt Fjordtraktor i aluminium

Katamaranen Alucat W8 er tøffere enn toget. Og båten føles da også nesten som et tog på sjøen.

Alunaut To tøffinger med norske aner

Øystein Jaer har designet en hel serie båter for Alunaut. Sist ut er en 18-foter i to varianter.

Båtkonstruktør Øystein Jaer – Aluminium har mange fordeler

Aluminiumsbåter blir stadig mer populære. Øystein Jaer er båtkonstruktør med forkjærlighet for metallet, og lister her opp fordelene.

Aluminium spesial Lettmetall i skuddet

Aluminiumsbåter blir stadig mer populære. Vi har prøvekjørt en rekke aluminiumsbåter. Her kan du lese om aluminiumstrenden.

Fornødent i båt Stor mann tester små toaletter

Andreas Øverland er to meter høy og veier 140 kilo. Han må også på do. For Båtlivs lesere har han vurdert ulike toalettløsninger i daycruisere og styrehusbåter. Kanskje er det ikke overraskende at testvinneren ble en amerikaner.

WINDY ZONDA Moderne retro i toppklasse

Sjeldent prøvekjører vi båter med et så velutviklet skrog som Windy 31 Zonda, en nesten fullkommen daycruiser til drøyt to millioner kroner.

SAGA 315 Bobåt uten stress

Saga 315 er en turbåt for en liten familie som ikke har det alt for travelt. En kupebåt med strak aksling som holder seg godt i pris.

VIKNES 130 Vestlandsbåten alle vil ha

Ifølge Viknes har de solgt over 900 eksemplarer av bestselgeren Viknes 1030 siden båten kom i produksjon for snart 17 år siden.

Scand 9200 DYNAMIC Tidløs daycruiser

To Scand-modeller befinner seg på listen over landets mest populære båter over 30 fot: Scand 9200 Dynamic er en klassisk daycruiser.

Gå til toppen