Søk i arkivet

Båtliv

Siste fra forsiden

Test av bunnstoff Ren og hvit under vann

I løpet av 2017-sesongen har vi testet fire ulike hvite bunnstoff. Vi testet de to dyre og kobberfrie variantene Seajet 038 og Jotun NonStop Supreme mot vanlig NonStop samt Biltemas eget bunnstoff. De dyreste er best, men den billigste overrasket positivt.

SKILSØ 39 PANORAMA Perfeksjon fra første bygg

Skilsø 39 Panorama er imponerende turbåt. Ikke fordi den er raskest, sterkest, bredest og mest breial, men fordi båten balanserer sjøegenskaper, praktisk bruksvennlighet og komfort med en temmelig akseptabel prislapp.

Boot 2018 Rotasjonsstøpt mini-livbåt

Liten, lite pen og uendelig praktisk. Whaly 450 Classic vinner ingen missekåringer, men dette er en båttype mange kan ha glede av.

Boot 2018 Superdieselen er på vei - men det er ennå en stund å vente

Den nesten fryktinngytende sterke dieselpåhengeren Cox CXO300 ble vist på Boot Düsseldorf i tilsynelatende salgsklar stand. Men motoren lanseres neppe i Norge før i 2019.

Boot 2018 Modulært Torqeedo-batteri

Det er ikke alltid lett å finne plass til store batterier når eksisterende båter skal få el-drift. Torqeedo vil hjelpe konstruktørene med en nedskalert utgave av BMWs i8-batteri.

Boot 2018 Super-Parker kan komme til Norge

Parker Monaco 110 har doble påhengere, meget gode fartsressurser, lyst, flott interiør, sidedør og masse plass. Vil denne påkostede modellen ta Askeladden tilbake til storbåtsegmentet? Se deg rundt i hele båten med Båtlivs 360-presentasjon.

Boot 2018 - bildespesial Yngre publikum på Boot

247.000 besøkende fra 94 land ble fasiten for Boot 2018. Flere yngre går på båtutstilling, og optimismen er tilbake i bransjen.

Boot 2018 Fargerik båt med norsk skrog

St.Tropez 6 er en stilfull tysk nyhet med skrog signert Geir Arnestad. Du vil garantert bli lagt merke til med denne daycruiseren.

Boot 2018 To tøffinger med norske aner

Øystein Jaer har designet en hel serie båter for Alunaut. Sist ut er en18-foter i to varianter.

Boot 2018 American beauty til Europa

Nye Grand Banks Eastbay 44 er en dyr og luksuriøs turbåt i klassisk amerikansk stil, som tåler storm på havet. Se 360 graders visning.

Økning i antallet omkomne på sjøen

I fjor omkom 29 personer i fritidsbåtulykker, og det er en økning på to fra året før. Det viser seg at redningsvestene ikke alltid fungerer som de skal.

Boot 2018 Mindre kresen duoprop-Suzuki 

Suzuki fikk mye ros for fjorårets 350-hester med duoprop. Nå lanserer fabrikken en nedtrimmet utgave av den råsterke påhengeren.

Gå til toppen