Søk i arkivet

Båtliv

Siste fra forsiden

Smaken på leiebåt

Bjørge Henriksen ville teste ut båtlivet med familien før han kjøpte båt, og endte opp med å leie båt hver sommer. En 30-foter koster 15 000-20 000 kroner å leie i høysesong.

Marit Strømøy viser båtene sine på Oslo Boat Show

Blant de mange attraksjonene under Oslo Boat Show blir trolig Marit Strømøys visning av tre av teamets båter

Piff opp båten med nye puter

Bruktbåten trengte sårt nye puter under dekk. Vi har snakket med to syersker med snøring, og fikk både gode råd og hyggelige priser.

Effektiv vårpuss

Vårpussen går raskt unna med de riktige produktene. Her er noen anbefalinger for ulike båtpleieprodukter basert på tester de siste årene.

Vårmesse i Bergen: Delte inntrykk etter «Dra til sjøs»

Været var strålende, båtutvalget godt, og publikumsoppslut-ningen brukbar på årets Dra til sjøs. Likevel vurderer messe-arrangøren helt nye grep for å revitalisere den tradisjonelle Bergens-messen.

Samme surfepris i hele verden med norsk SIM-kort

Norske Seek and Find har utviklet en løsning for å surfe og ringe til samme pris, uansett hvor i verden du skulle ta båtturen.

Søppeldrøm

Ulla fyr ytterst på Sunnmørs-kysten en vakker sommerdag. Rolig hav, frisk sjøluft, lydene av måkeskrik og bølgeskvulp mot baugen. Ren lykke. Helt til du går i land og oppdager at også her er fjæra full av søppel.

Eventyrlige Steigen

For mange er Steigen kun et område man passerer på veien mellom Bodø og Narvik. Da går man glipp av noen av Nordlands best gjemte hemmeligheter.

Båtfestival på Tjuvholmen

Siste helg i april inviteres bransje og publikum til båtfestival på Tjuvholmen.

Båtbøker for barn

En ny knutebok for barn er siste i en serie på fem båtbøker for barn.

Gunstig å kjøpe båt nå

Askeladden-sjef Henrik Askvik og designer Espen Thorup mener det er kjøpers marked nå.

Gå til toppen