Søk i arkivet

Båtliv

Siste fra forsiden

Få flere funksjoner på nettbrettet

Oppdaterer du navigasjons-appen blir den bedre, uten at du må betale.

Delfinmotorene kommer

Nå kommer propellen som imiterer delfinenes halefinne. Les om denne og flere båtutstyrsnyheter i spalten nytt og nyttig.

Samsung Galaxy S7 hardtestet

Sjeldent har vel en Samsung Galaxy S7 fått kjørt seg hardere enn den er blitt brukt i helgen. Men klarer den seg? Og vi røper en liten hemmelighet…

Test av tre vannscootere, del 2 Lekent i medsjø og med vinden i ryggen

Rakkebåene koker, og flere av båtene som ligger i Stavern venter på at vinden skal roe seg. Vi velger alternativ destinasjon for vår vannscootertur.

Smart pakking gir godferiestart

Alle båtferier starter med pakking. Denne jobben kan ta futten fra de fleste, og innimellom trues hele feriefreden. Vil du øke sjansene for å komme godt ut fra start. er det lurt å pakke et optimalt «basislager» og unngå de verste oppbevaringsbrølerne.

Vannscootertesten Forskjellig tolkning av vannscooterforskriftene

Det er forvirring rundt vannscooterforskriftene, noe Båtliv fikk erfare da vi spurte politiet om hva som er lov.

Test av tre vannscootere Frisk start til Stavern

Båtliv tester vannscooterlivet og tre vannscootere. Det ble en frisk start med Sea Doo 260 AS, Sea Doo 215 GTR og Yamaha FSX 260.

Båtlivs sommernummer er her

Gode havnetips, guide til vannleker og stor båtquiz for hele familien er bare noen av sakene du kan lese i Båtlivs sommernummer.

I dag tester vi «det diskriminerte båtlivet»

Fredag starter turen med tre vannscootere langs en liten kyststrekning i Norge, men aldri har vi laget en reportasje med flere komplikasjoner som for en vannscooterer kan føles diskriminerende.

Samsung Galaxy S7 Tøff test for kritikerrost mobil

Samsung Galaxy S7 er med finesser og vanntetthet rost opp i skyene. De neste dagene får den virkelig prøvd seg om den holder vann.

En av tre kan ikke lese sjøkart

I en helt ny undersøkelse svarer mange båteiere at de ikke kan lese et sjøkart.

Fritidsfiske Slik får du napp i sommer

– Fiske er den beste medisin, fastslår Sverre Førland, som har prøvd alt mot ryggproblemer. Sammen med Gunn Kolstø går turen ut til de beste fiskeforholdene de noen gang har opplevd utenfor Haugesund.

Gå til toppen