Søk i arkivet

Båtliv

Siste fra forsiden

Båtliv mener Landkrabbene forstår ikke

Båtfolket utgjør en stor del av Norges befolkning. Likevel virker det ikke som om landkrabbene forstår så mye av båtlivet, enten de kaller seg politikere, journalister eller byråkrater.

Bli en bedre hummerfisker

Hummerfiskets hemmeligheter har tidvis vært like mørke og vanskelige å lokke frem som hummeren selv! Men havets kardinal blir lyserød når den kokes, og hemmeligheter varer ikke evig! I denne artikkelen røper vi de viktigste hemmelighetene for deg som vil øke fangsten eller prøve deg for første gang!

Prøvekjørt Yamarin 81 DC Hypermoderne daycruiser

Yamarin 81 DC er finsk prestisjebåt som bygges i samarbeid med en norsk toppdesigner og en gjeng svensker som skal ha revolusjonert prinsippene for skrogkonstruksjon. Blir resultatet et kostbart nordisk supperåd eller er 81 DC første steg på veien mot etableringen av et nytt imperium?

Spesielt en ting ble Loven begeistret av i ny Marex

VIDEO: Da Øyvind Loven var om bord i Marex 310 Sun Cruiser, var det spesielt en ting han ble imponert over.

Vår fantastiske kyst

Båtfolket, som er en gruppe som både politikere og medier ikke helt forstår betydningen av, har valgt vår fantastiske kyst.

Prøvekjørt Gammelmodig familiebåt

Like før Yamarin lanserte futuristiske 81 DC sjøsatte den finske fabrikken en modell med bortimot stikk motsatt formuttrykk. Yamarin 63 Hard Top tar opp tråden fra 1970- og 80-tallets små familiebåter med fast tak og overnattingsmuligheter.

Gjør comeback med 22-foter

Nordic Oceancraft 22 CC er en stor skjærgårdsjeep med høyt fribord.

test fet båt

ghfgfjhgfj

Vil gjøre båtlivet enklere

Amerikanske Mercury har en visjon om å gjøre båtlivet enklere for folk, og lanserte nylig et system for automatisk motortrim.

Eker frir til familien

Hydrolift har allerede solgt 26 eksemplarer av den nye skjærgårdsjeepen X-22.

Tre norske nominert til European Powerboat of the Year

Skandinaviske båter er sterkt representert i European Powerboat of the year 2017. Tre av båtene er norske, og to av dem konkurrerer seg i mellom om den gjeve prisen.

Stadig flere nordmenn drar til Cannes

Stadig flere norske båtfolk reiser nå til Cannes for å kjøpe nye båter. Se stemningsfilm Cannes Boat Show.

Gå til toppen