Søk i arkivet

Båter i sjøenBestselger i ny versjon

Merry Fisher 695 er blant bestselgerne fra Jeanneau, og på Båter i sjøen ble en ny generasjon presentert for første gang.

Merry Fisher er en serie styrehusbåter med utenbordsmotor for allroundbruk. Båtene ligger i den rimeligere enden av skalaen, og den er blitt svært populære i Norge.

Les også: Ti nyheter du kan glede deg til å se i høst

Messepris på nye Merry Fisher 695 ligger på 599.000 kroner med 115 hk Yamaha utenbords på hekken. Normalt er prisen 683.000 kroner.  I Norge selges båtene gjennom det landsdekkende forhandlernettet til den japanske utenbordsmotorprodusenten.

For en drøy halv million kroner får du da en båt med overnattingsmuligheter, kokebluss og et stort akterdekk med sofa. Toalett er valgfritt, og gjør det mulig å dra på litt lengre turer, også med overnatting.

Det er en dobbelkøye under fordekket, og den lille salongen i styrehuset kan omgjøres til køye med noen enkle grep. Den fremre salongbenken har også en vipperygg, og kan omgjøres til dobbelsete i fartsretningen under kjøring.

Skroget på nye Merry Fisher 695 er det samme som på forgjengeren. Det nye er byssa, større vinduer, mer stuverom og passasjerstolen i fartsretningen. I Norge leveres båten med styreposisjon både ute og inne.

Marketing manager Vincent Piel i Jeannau forteller at Merry Fisher 695 er en av bestselgerne fra Jeanneau, som har bygget 1400 eksemplarer i løpet av fem år.

Les også test av Jeanneau Merry Fisher 695 Marlin fra 2016 her (for abonnenter)

 

Marketing Manager Vincent Piel i
Jeanneau viser utvendig styreposisjon.

Marketing Manager Vincent Piel i Jeanneau viser utvendig styreposisjon.

 

 

 

 

 

 Kommentarer

Nyhetsbrev

KOMMENTARER

Har du en mening om denne saken – del den med oss! Vi ber om saklighet, respekt for andres meninger og at man holder seg til emnet. Les våre retningslinjer her.  Vi modererer diskusjonen om nødvendig. Vennlig hilsen redaktør Ole Henrik Nissen-Lie

Gå til toppen