Søk i arkivet

VG Båt i salg i dag

I dag selges VG over hele landet med magasinet VG Båt som bilag til avisen, og innholdet er laget av Båtliv og SEILmagasinet.

 

VG Båt er landets klart største magasin om båter og båtliv. Magasinet er laget av Båtliv i samarbeid med VG, der Båtliv og SEILmagasinet har levert det redaksjonelle innholdet og annonsene. Dagens utgave er den andre utgaven i år av VG Båt, og tilbakemeldingen fra leserne har vært svært gode.

VG Båt når vi også utover menigheten av frelste båtfolk med budskapet om båtlivets gleder, og minner folk på hvilken fantastisk kyst vi har her i landet, og alle de flotte opplevelsene båtlivet kan gi.

Vi ønsker vi alle våre lesere og samarbeidspartnere en riktig god båtsommer. Kos dere med både VG Båt og Båtlivs sommnummer, som kom fra trykkeriet denne uka!

 

Til helgen legger vi ut på sommertokt langs Sørlandet for å møte båtfolket. Det gleder vi oss veldig til.

 

Mer info om VG Båt her

 

 

 

 

 

 

 Kommentarer

Nyhetsbrev

KOMMENTARER

Har du en mening om denne saken – del den med oss! Vi ber om saklighet, respekt for andres meninger og at man holder seg til emnet. Les våre retningslinjer her.  Vi modererer diskusjonen om nødvendig. Vennlig hilsen redaktør Ole Henrik Nissen-Lie

Gå til toppen