Buster Phantom Cabin

Musestille fartsfantom

Råskinnet Buster Phantom har pådratt seg hytte. Med største motoralternativ er Phantom Cabin trolig Nordens raskeste ti meters pølsebod, men det skal som regel mer til enn et tilfeldig påbygg for å lage en bra styrehusbåt. Heldigvis har Buster tatt jobben alvorlig.

Publisert Sist oppdatert

Med en prislapp på vel to millioner kroner for grunnmodellen er ikke Buster Phantom Cabin noen billig båt - og den som skal ha verstingutgaven med to 300 HK V8-maskiner må legge nok en solid bunke tusenlapper på bordet. Og dét for en modell som ikke engang prøver å late som om den er en familievennlig turbåt. Snarere tvert imot. Her er riktignok en pantryseksjon på plass og det er mulig å overnatte i salongen, men toalettet er montert på utstillingsplass midt i kabinen og det skorter på stuerommene ettersom det slette, terskelfrie dekket ikke har luker for tilkomst til «underetasjen». 

Dessuten er finishen på den røffe siden og det knirker stygt i takluken, men dette skyldes helst at Båtlivs testbåt var den aller første som ble bygget og dermed å regne som en prototype. 

For å lese denne saken må du være abonnent

Et abonnement gir tilgang til alt innhold og vi har følgende tilbud:

Digitalt månedsabonnement

79,-

pr. måned

BESTILL HER

Digitalt
årsabonnement

699,-

pr. år

BESTILL HER

Gullabonnement
Blad og digital

949,-

pr. år – 10 utgaver + Norske Gjestehavner

BESTILL HER