Søk i arkivet

Foto:

Ny luksusyacht til Norge

Italienske Ferretti lanserte nylig den nydelig luksuscruiseren 670, og Dreamline Yachts tar første byggenummer til Norge. Se film.

Ferretti 670  byr på det meste en båteier kan drømme om, både når det gjelder komfort og utstyr. Båtliv fikk en tur på vannet med båten i Cannes nylig. Der fikk vi også en prat med John Olav Lefdal i Dreamline Yachts. Han kunne fortelle at han har kjøpt første byggenummer av den nye luksusbåten til den nette sum av 25 millioner kroner.

I samarbeid med Petter Stordalen og hotellet The Thief, har Dreamline Yachts fått fart i chartervirksomheten i Norge, og nå trappes virksomheten opp både når det gjelder luksuscharter og salg av luksusbåter i Norge.

Båtliv lager reportasje fra den nye båten og virksomheten til Lefdal i kommende utgave av magasinet, og artiklene vil også blir publisert på nett som plussartikler, det vil si artikler for abonnenter.

 

 

 Kommentarer

Nyhetsbrev

KOMMENTARER

Har du en mening om denne saken – del den med oss! Vi ber om saklighet, respekt for andres meninger og at man holder seg til emnet. Les våre retningslinjer her.  Vi modererer diskusjonen om nødvendig. Vennlig hilsen redaktør Ole Henrik Nissen-Lie

Gå til toppen