Søk i arkivet

VG Båt i salg onsdag

VG Båt er landets klart største magasin om båter og båtliv. Magasinet lages av Båtliv i samarbeid med VG, og kommer i salg denne uka.

Onsdag 5. september er VG Båt i salg over hele landet med avisen VG. Dette er VG Båt nummer 3 i år, og temaet er elbåter og morgendagens båtliv.

VG Båt lages i samarbeid mellom Båtliv og Norges største avis, og magasinet ble lansert i 2017. I år blir det utgitt tre utgaver, og responsen fra lesere og annonsører er god.

Les også: Lanserte nytt båtmagasinet

–      Båtlivet er en av de største fritidsaktivitetene i Norge. Transportøkonomisk Institutt opplyser at halvparten av Norges befolkning er i båt i løpet av sommeren. VG er Norges riksavis med god dekning langs hele kysten. Vi er glade for at båtlivet nå får en bredere plass i Norges største avis, sier utgiver Ole Henrik Nissen-Lie i Norsk Maritimt Forlag.

I VG Båt 3 kan du lese test av elektriske påhengsmotorer, prøvekjøring av elbåt samt tips til hummerfiske og høstopplag.

Se mer info om VG Båt her

 

 

 

 

 Kommentarer

Nyhetsbrev

KOMMENTARER

Har du en mening om denne saken – del den med oss! Vi ber om saklighet, respekt for andres meninger og at man holder seg til emnet. Les våre retningslinjer her.  Vi modererer diskusjonen om nødvendig. Vennlig hilsen redaktør Ole Henrik Nissen-Lie

Gå til toppen