Søk i arkivet

LYKKELIG VINNER: Kari K?Odingo fra Sandefjord vant en Honda 2,3 hk da hun tegnet abonnement.
LYKKELIG VINNER: Kari K?Odingo fra Sandefjord vant en Honda 2,3 hk da hun tegnet abonnement.

Vant påhenger fra Honda– Tidspunktet kunne ikke vært mer gunstig

– Jeg har aldri vunnet noe som helst, sier en strålende fornøyd Kari K’Odingo som vant en Honda 2,3

Kari K’Odingo fra Sandefjord har en seilbåt som har hatt en litt for stor slepejolle. Hun forteller at den har har ligget på fordekket og dekket både kryssholten og luka til ankervinsjen. Familien ble så lei dette problemet at de i år til slutt kjøpte en mindre slepejolle.

– Og den var selvfølgelig altfor liten for vår fem-hester. Og vi har ikke kjøpt noen ny.

Samme år har de også tegnet nytt abonnement, der det også var mulig å vinne en Honda 2,3 hk.

– Så kom denne mailen, om at vi hadde vunnet en Honda med 2,3 hestekrefter, sier en jublende glad Kari K’Odingo når hun henter motoren hos forhandler Knut Haneborg fra Fritids Senteret, der salgssjef Håkon Nissen-Lie i Båtliv og SEILmagasinet også var med på overrekkelsen.

– Jeg har jo aldri vunnet noe som helst. Og dette ble jo så bra. Denne skal på slepejolla vår, fortsetter hun, og garanterer at denne motoren skal ikke selges. Tidspunktet kunne ikke vært bedre. Seibåten og jolla er på vannet hele året, og familien gleder seg til å ta i bruk den nye motoren.

– Noe av den fineste tiden på sjøen kommer nå, sier hun.

OVERREKKELSE: K?Odingo fra
Sandefjord vant en Honda 2,3 hk da hun tegnet abonnement, og
får den her levert av Knut Haneborg på Fritid Senteret.

OVERREKKELSE: K?Odingo fra Sandefjord vant en Honda 2,3 hk da hun tegnet abonnement, og får den her levert av Knut Haneborg på Fritid Senteret.

 Kommentarer

Nyhetsbrev

KOMMENTARER

Har du en mening om denne saken – del den med oss! Vi ber om saklighet, respekt for andres meninger og at man holder seg til emnet. Les våre retningslinjer her.  Vi modererer diskusjonen om nødvendig. Vennlig hilsen redaktør Ole Henrik Nissen-Lie

Gå til toppen