FJORD 44 COUPE: Båten lanseres i høst i Cannes.
FJORD 44 COUPE: Båten lanseres i høst i Cannes.
FJORD 44 COUPE: Båten lanseres i høst i Cannes.
FJORD 44 COUPE: Båten lanseres i høst i Cannes.

Fjord med styrehus

Fjord 42 Open har fått badeplattform og skjerming. Hils på Fjord 44 Coupe.

Publisert Sist oppdatert

Fra Fjord 42 Open er Fjord 44 Coupe langt nærmere en helårsbåt som appellerer til det norske markedet. Båten har et moderne design som også trolig hjelper den å gli inn i markedet i Sør-Europa, og da spesielt Middelahavet, men også slik vi har lært oss å kjenne denne type båter de siste årene, spesielt fra Fjord. Men kanskje enda litt tøffere i utseende denne gangen? 

Glass og rustfritt

Designen er strømlinjeformet, og dekkhuset som for øvrig er bygget med blant annet ekte glass og rustfritt stål har fått en relativt rommelig salong med bysse på babord side og en sittegruppe på styrbord side, foran førerplassen som for øvrig har tre stoler. I tillegg er det en sofagruppe helt akter, delvis under tak, med et salongbord i respektabel størrelse. Regner det blird et mulig å trekke ut en toppkalesje som dekker hele akterdekket. Badeplattformen helt akter blir hydraulisk senkbar. Med walkaround bør det bli lett å bevege seg rundt i båten, og på fordekket er den obligatoriske solsengen som har fått en god størrelse i denne båten.

Lanseres i høst

Standard leveres den med en lugar og et bad, men man kan også velge å få den med en liten ekstra midtlugar på bekostning av stueplassen. Under salongen og akterdekket er det også to Volvo Penta IPS 500, hver av dem med 370 hester.  Dette er en motorisering som skal gi 30 knop. Og er ikke det bra nok hastighet kan eieren tyne seks knop ekstra om motoren oppgraderes til IPS 600.

Båten får sin verdenslansering på Cannes Yachting Festival i midten av september.

FJORD 44 COUPE: Båten lanseres i høst i Cannes.

Spesifikasjoner

Totallengde: 13,45 m

Skroglengde: 11,99 m

Bredde: 4,25 m

Vanntank: 295 l

Drivstofftank: 900 l

Motor: IPS 500/IPS 600

Maks personer: 12

CE-kategori: B

Pris: 519.000 Euro før skatter og avgifter (4,96 mill. kr)