Søk i arkivet

BATMAN-BÅT: En foliert Sunseeker Predator 75.
BATMAN-BÅT: En foliert Sunseeker Predator 75.

Fjorårets klikkvinner:Nå kan du kjøpe Batman-båten

Da Båtliv kom over den sorte Sunseekeren Svolvær vakte den stor oppsikt. Nå er den til salgs.

Mikal Solhaugs Sunseeker Predator 75 ble fjorårets snakkis blant båtfolk på Facebook på sommeren. Videoen fra Båtliv nådde på kort tid ut til 150.000 mennesker, og det kom hundretalls av kommentarer. På brygga i Svolvær fikk båten kallenavnet Batman-båten, et navn som har fulgt båten videre. Eieren var kal Solhaug, en omstridt fiskebåtreder fra Båtsfjord i Finmark, som hadde fått laget sin egen farge og design på båten ved hjelp av foliering.

Båten var den gang på vei fra Aker Brygge, da den hadde et stopp i Svolvær, før turen videre til Båtsfjord i Finnmark. Båten var solgt av Trond Sundal, etter at den ble foliert mens den lå på land utenfor Jarlsø Marina i Vestfold.

Til nettsiden Vestviken24 sier Sundal at en tilsvarende båt i dag koster 30 millioner kroner. Prisen på 2001-modellen er nå satt til underkant av sju millioner kroner. I annonsen kommer det fram at båten har to MAN 1300-motorer som skal gi 32 behagelige knop for den 75 fot lange båten. Innvendig beskrives paneler i heltre, lær og matchende tepper.

 Kommentarer

Nyhetsbrev

KOMMENTARER

Har du en mening om denne saken – del den med oss! Vi ber om saklighet, respekt for andres meninger og at man holder seg til emnet. Les våre retningslinjer her.  Vi modererer diskusjonen om nødvendig. Vennlig hilsen redaktør Ole Henrik Nissen-Lie

Gå til toppen