Søk i arkivet

Dra til Sjøs 2018Rekordbesøk i vest

Besøkstallene for den tredje Dra til Sjøs-messen i moderne innendørslokaler ved Straume er nå klare.

Det ble notert 11 750 besøkende de fire dagene messen var åpen. Dette er en pen økning fra 11 400 besøkende i 2017, men også i år måtte messen konkurrere med noe så uvanlig som flott vintervær i vest.

Tallet er også offisiell innendørsrekord, selv om ingen riktig vet nøyaktig hvor mange som kom i 2016. Da gikk tellemannskapene tom for «gratisbilletter» den siste ettermiddagen messen var åpen. Billettbunken på 10 000 var brukt opp.

– Med sånt vær tenkte vi at mange ville reise på fjellet for å gå på tur, og det var det også mange som gjorde. Men vi satte likevel ny publikumsrekord, sier Dan Christensen i Sotra Sportsklubb, som er teknisk arrangør for messen.

Ifølge Christensen kom det besøkende fra hele Vestlandet, og mange hadde kjørt bil i flere timer for å dra til messen og de 168 utstilte båtene i de to hallene på Straume ved Bergen.

FOTO: Norboat vest

 Kommentarer

Nyhetsbrev

KOMMENTARER

Har du en mening om denne saken – del den med oss! Vi ber om saklighet, respekt for andres meninger og at man holder seg til emnet. Les våre retningslinjer her.  Vi modererer diskusjonen om nødvendig. Vennlig hilsen redaktør Ole Henrik Nissen-Lie

Gå til toppen