Søk i arkivet

Foto:

Ny Buster i høstsol

Båtliv testet denne uka Busters nye Magnum-modeller i strålende høstvær.

Buster Magnum er en bestselger i Norge. Båten er bygget i mer enn 5000 eksemplarer siden 1991. Nå lanserer finnene en ny utgave. De nye utgavene er lengre, bredere og tyngre enn forgjengerne.

Les også: Buster Magnum er kongen

Båtliv prøvekjørte nye Buster Magnum og Buster Super Magnum denne uka i strålende sol og frisk bris fra vest. Vi kan straks fastslå at dette er raske og sporty båter. Med Yamaha 350 hk på hekken dro vi Buster Super Magnum opp i 54 knop i småbølgene på Oslofjorden.

Testen av de to nye Buster-modellene blir publisert for våre abonnenter i magasinet Båtliv og som plussartikkel her på batliv.no i nær fremtid.

Begge modellene er utstyrt med Busters nye smartsystem med plotter, motorinstrumenter, radio, instruksjonsvideoer og underholdningsfunksjoner i et integrert system.

Les også: Alt på ett sted

Bli Båtliv-abonnent og få tilgang til mer enn 800 prøvekjøringer og båttester samt mye annet nyttig og inspirerende innhold for alle båtfolk.

Bli abonnement her

 

 

 

 

 

 

 Kommentarer

KOMMENTARER

Har du en mening om denne saken – del den med oss! Vi ber om saklighet, respekt for andres meninger og at man holder seg til emnet. Les våre retningslinjer her.  Vi modererer diskusjonen om nødvendig. Vennlig hilsen redaktør Ole Henrik Nissen-Lie

Gå til toppen