Søk i arkivet

Fairline 33Nye linjer fra Fairline

Fairline Yachts har vært i tenkeboksen og avslører planer om en helt ny modell.

Verftet kaller selv den nye 33-foteren en dagsturbåt, ikke en «daycruiser», og båten blir første modell ut fra Fairlines kommende «F-Line»-serie. Nye 33 er designet av Alberto Mancini og leveres med én enkelt Volvo Penta-motor eller med dobbeltinstallasjon. Både bensin- og dieselutgaver blir tilgjengelige. 

Veftet er tilbakeholden med supplerende informasjon om nyheten, utover at den får meget moderne linjer med mange luksuriøse detaljer. Det som åpenbart er klart er at uteplassen er prioritert. Og som vi ser er linjene dramatisk fornyet i forhold til Fairlines tradisjonelle båter.

Selv om de første utgavene av Fairline 33 først leveres i 2019 er det ifølge produsentene allerede kommet «over et dusin» bestillinger. Grunnprisen oppgis til å ligge på vel 210 000 pund, eksklusive avgifter.

 Kommentarer

KOMMENTARER

Har du en mening om denne saken – del den med oss! Vi ber om saklighet, respekt for andres meninger og at man holder seg til emnet. Les våre retningslinjer her.  Vi modererer diskusjonen om nødvendig. Vennlig hilsen redaktør Ole Henrik Nissen-Lie

Gå til toppen