Søk i arkivet

Suksess med VG Båt

Båtliv og VGs båtbilag var så vellykket at det kommer en ny utgave allerede i juni.

– Vi har fått mange positive tilbakemeldinger på VG Båt, og avissalget den dagen var bra, sier direktør Audun Solberg i VG.

Onsdag 22. Mars i år ble magasinet VG Båt solgt sammen med avisa VG rundt hele landet. VG Båt er et samarbeidsprosjekt mellom VG og Båtliv. Innholdet står Båtliv for, mens VG står for presentasjon, trykk og distribusjon.

–Vi er svært fornøyde med resultatet. VG trykker i et format som gir flotte oppslag. Vi har også fått svært gode tilbakemeldinger fra annonsørene i første utgave, sier utgiver Ole Henrik Nissen-Lie i Norsk Maritimt Forlag, som utgir Båtliv.

Les også: Lager båtblad med VG

Sommerutgave

Begge parter er så fornøyde med samarbeidet at et ny utgave er utarbeidelse. Den vil etter planen bli solgt med VG onsdag 21. Juni.

– Båtlivet er en av de største fritidsaktivitetene i Norge. Transportøkonomisk Institutt opplyser at halvparten av Norges befolkning er i båt i løpet av sommeren. VG er Norges riksavis med god dekning langs hele kysten. Vi er glade for at båtlivet nå får en bredere plass i Norges største avis. Her blir det mye godt sommerstoff for alle som vil feriere langs verdens vakreste kyst i sommer, sier Nissen-Lie.

I sommerutgaven av VG Båt får leserne reportsjer fra kysten og tips til kortreiste ferieopplevelser i eget land.

Kontakt Båtliv for mer informasjon om VG Båt.

Båtliv og VG gjentar suksesse
med VG Båt

Båtliv og VG gjentar suksesse med VG Båt

 Kommentarer

KOMMENTARER

Har du en mening om denne saken – del den med oss! Vi ber om saklighet, respekt for andres meninger og at man holder seg til emnet. Les våre retningslinjer her.  Vi modererer diskusjonen om nødvendig. Vennlig hilsen redaktør Ole Henrik Nissen-Lie

Gå til toppen